Cirkus Bella Donna

Cirkus Bella Donna

Tilbyder en helt unik forestilling som underholder alle og enhver. Fra de mindste dagplejebørn til de ældste på plejehjemmet. Alle kan være med, når Cirkus Bella Donna kommer til byen. Vi inddrager altid mindst 7 børn i forestilling på en måde, så de bliver meget stolte af at være med. Mød de Danmarks berømte cirkusgrise og den talende hund Vuffi i et ekseptionelt og unikt lille show.

Hvis du er interesseret i at se forestillingen kan du følge os på facebook hvor at vi altid holder kalenderen opdateret

Cirkus workshop
I vores cirkus workshop kan børn og voksne gå på line, jonglere, balancere på rola-bolaer og gå på stylter m.m. Vi er det cirkus i Danmark, som har flest stylter til at spænde på benene. Det er en enorm god oplevelse for børnene pludselig at blive en halv meter højere. De fleste lærer det på ti minutter. Vi har haft op til 500 børn til workshop på en dag, selvfølgelig i flere hold.

Magiske Bobler
Vi har igennem flere år udviklet kunsten at lave sæbebobler. Skyer af bobler, kæmpebobler, bobler med røg og børn i bobler. Det er altid et poetisk og betagende syn at se kæmpe sæbebobler svæve mod himlen. Meget ofte laver vi bobler i forbindelse med forestillingerne, når vejret tillader det. Vi kan også tilbyde at komme ud og lave events med sæbebobler og workshops, hvor vi sætter en masse børn og voksne i gang med selv at lave kæmpesæbebobler.

Anmeldelser

’Lille mirakel i Store Heddinge’
Ved dagplejedagen i St. Heddinge fortalte en dagplejemor og en tilsynsførende følgende om
Cirkus Bella Donnas besøg to år tidligere:

Anton havde været i dagplejen et år, og var aldrig helt faldet rigtig til og var konstant ked af det. Han ville ikke lege med de andre børn og skubbede dem væk, hvis de kom hen til ham. Han ville kun være sammen med dagplejemoderen. Så kom dagplejedagen og Cirkus Bella Donna kom på besøg. Tilfældet ville at Anton var et af de børn som Karsten Klovn tog med ind i manegen. Han var på det tidspunkt 2 1⁄2 år. Anton kom til at spille på tromme i forestillingen en opgave han klarede virkelig godt.

Han stod der i manegen og så hvordan han var
med til at få børnene til at le og fik kæmpeapplaus. Bagefter var han som forandret. Pludselig ville han gerne lege med de andre børn.
Forældrene kunne også mærke stor forskel.

Da moderen afleverede ham dagen efter sagde hun:
’Hvad har I gjort ved min dreng?’ – Ja,
han havde bare været i cirkus.

Sjovere end Mr. Bean…

Kære Cirkusdirektør!
Tusind, tusind tak for den dejlige, varme og pudsige forestilling i Birkerød Bibliotek. Bagefter sagde mit barnebarn Nicolai på 6 år:
”Farmor, han var altså sjovere end Mr. Bean”.
Nicolai er en meget stor beundrer af Mr. Bean, han glæder sig altid meget til at se ham i fjernsynet, – så bedre ros kunne han ikke give dig.
Ha´det godt!
Kærlig hilsen fra Kirsten og Nicolai Rønsdal

Total fed fest!

Karsten, du var ude med dit cirkus og underholde hele familien til vores dobbelte 70 års fødselsdag. Nu er der gået ti år og vi har snakket meget om det og moret os over minderne mange gange.  Nu skal du komme og underholde til vores 80 års fødselsdag!
Inge Lise Jensen

“rigtig” lille cirkusforestilling.

Børnene gjorde store øjne da Karsten Klovn og grisen Svineline tog turen rundt med trillebør i “Kulturarkaden” lørdag formiddag d. 14. oktober. Karsten Klovn skulle sammen med grisen Svineline underholde børn og voksne til børnebibliotekets første arrangement i Vordingborgs nye kulturhus og de gjorde det vældig godt. I knap en time blev børnene deres forældre eller bedsteforældre underholdt på bedste vis med cirkusnumre af høj kvalitet.Karsten kan både trylle og jonglere så selv de allermindste kan være med. Den frække Bugtalerhund Vuffi ser meget livagtig ud og med den kan Karsten komme helt tæt på børnene. Med barnet helt centralt placeret i cirkusforestillingen både som små hjælpere på det magiske såvel som det musikalske plan keder man sig ikke. Som noget helt specielt har Karsten Klovn følgeskab af  den lille men meget renlige gris Svineline. Hun morer store som små. Alt i alt en meget vellykket og “rigtig” lille cirkusforestilling.

Mange hilsner
Tine Lindberg, børnebiblioteket i Vordingborg

Lad os hjælpe dig med at starte din fest!
Få et uforpligtende tilbud, kontakt:

Cirkus@bella-donna.dk
tlf 23610315